Kovo 10 d. įvyko „CBET Cup 2018“ antrasis etapas! Šią pavasario žiemišką šeštadienio popietę susirinko net 42 sportininkai, tarp kurių buvo dauguma pajėgiausių Lietuvos pulo žaidėjų. Į stipriausiųjų top-16 nepavyko prasibrauti Žilvinui Cemnolonskiui, Daumantui Dieniniui, Justinui Baužai bei keletui kitų stiprių sportininkų.

8-finalyje likimas suvedė nemažai pajėgių žaidėjų: Mantas Nedzvieckas – Vilius Schulte (1-6), Audrius Michelkevičius – Remigijus Kavalnis (6-5), Tadas Andrejevas – Paulius Tamkevičius (6-4), Vilius Varanka – Nerijus Blaževičius (6-2), Marius Jofė – Aistis Žiemelis (6-2).

4-finaliuose vyko ne mažiau atkaklios kovos. Tarp visų turnyro dalyvių aukščiausią LPF reitingą turintis V.Schulte tik po atkaklios kovos palaužė A.Michelkevičių (6-4). T.Andrejevas įveikė turnyro siurprizu tapusį Š.Rudminą (6-3). Paulius Giedraitis tik kontrolinėje partijoje išsisukti lazdas privertė V.Varanką (6-5). Į didįjį sportą grįžtantis marijampolietis Mindaugas Šalkauskas į komentatoriaus kabiną transliuoti būsimų svarbiausių turnyro kovų išsiuntė praeito etapo finalistą Marių Jofę (6-3).

Pusfinalyje laimėjęs 4 partijas iš eilės tik kontrolinėje partijoje V.Schulte nugalėjo T.Andrejevą (6-5). Kitoje pusėje P.Giedraitis nesunkiai susidorojo su M.Šalkausku (6-3).

Finalinė kova vyko taškas į tašką. Kaip ir pridera finalui, prireikė kontrolinės partijos. Joje P.Giedraitis atliko puikią kombinaciją įmušdamas 9 rutulį ir iškovodamas puikią pergalę (6-5) „CBET Cup 2018“ antrame etape! Beje, Pauliaus karjeroje tai yra pirmoji pergalė C kategorijos varžybose – sveikinimai jam ir visiems prizininkams.

Šiame turnyre buvo įsteigtas papildomas prizas geriausiai turnyre pasirodžiusiam sportininkui tarp moterų ir veteranų – šį titulą iškovojo Aistis Žiemelis (9-16 vieta). 
Lemiamų kovų vaizdo įrašus galima rasti Facebook paskyroje „Pool TV Lietuva“.

Sveikiname visus prizininkus ir primename, kad tai buvo antrasis iš penkių „CBET Cup 2018" etapas. Viso sezono metu yra skaičiuojamas „CBET Cup 2018“ reitingas. Sezono pabaigoje top-16 sportininkų pagal šį reitingą bus pakviesti dalyvauti „CBET Masters 2018“ sezono finaliniame turnyre su kaupiamuoju priziniu fondu!

“CBET Cup 2018” reitingą galima rasti http://tournamentservice.net/ranking.php?id=952

Registracija į trečiąjį „CBET Cup 2018“ etapą, kuris vyks balandžio 14d., jau vyksta!