Pats laikas pradėti ruoštis kelionei į antrą Olympic Online Baltijos Pulo Lygos etapą. Labai tikimės kad balandžio gale Taline sniego jau nebebus ir realybė bent iš dalies atitiks nuotraukoje esantį vaizdelį.

Tikriausiai visus norinčius važiuoti pirmiausiai domina kelionės kaštai. Taigi būtiniausi arba neišvengiami kaštai vienam asmeniui yra šie:

1) Kelionė autobusu Kaunas-Talinas-Kaunas - 70 Litų;
2) Dvi naktys viešbutyje su pusryčiais  - 45 Eurai; (Reval Park Hotel & Casino Tallinn)
3) Startinis mokestis varžybose - 20 Eurų.

Viso gaunasi 293 litai, tačiau prie šios sumos reikėtų pridėti išlaidas maistui ir kitiems poreikiams.

Išvažiuoti planuojame balandžio 29 d. (penktadienį) 11:00 iš Kauno pilies aikštelės. Vilniečiams tektu atvažiuoti iki Kauno, o Šiauliečius ir Klaipėdiečius mes paimtume pakeliui Šiauliuose. Grižtume gegužės 1 d. vėlai vakare. Kelionės kaina yra fiksuota ir nuo važiuojančių skaičiaus nepriklausys.

Lietuvos Pulo Federacija apmoka startinį mokestį II Olympic Online Baltijos Pulo Lygos etape dviem stipriausiom merginom ir aštuoniem stipriausiem vyram pagal tos dienos Lietuvos pulo reitingą.

Norintys važiuoti prašome apie tai pranešti mum el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iki balandžio 10d. Kadangi gali būti tokių, kurie nori važiuoti į Taliną tačiau nežada dalyvauti varžybose, reikėtu atskirai patvirtinti ir savo dalyvavimą BPL II etape.