Nesijaudinkite Lietuvoje biliardo inventorius tikrai geresnis. Tuo galės įsitikinti jaunieji pulistai, nusprendę sudalyvauti Lietuvos pool-9 čempionate, kuris įvyks šių metų kovo 26 d. Šiauliuose. Registracija į varžybas jau prasidėjo el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Registruotis bus galima ir varžybų dieną, tačiau planuojantiems dalyvauti reikėtu žinoti jog 17 dalyvis nebus registruojamas. Varžybų reglamentą rasite prisegtame dokumente.

Šiuo metu užsiregistavę:

Skaityti daugiau

Šį savaitgalį, kovo 12-13 dienomis Kauno biliardo klube „Entry“ įvyko pirmasis tarptautinis amerikietiškojo biliardo turnyras „Baltijos pulo lyga 2011“, kurios nugalėtojais tapo Lietuvos sportininkai Marius Šiaudkulis ir Alberta Šimkevičiūtė. 

Visą savaitgalį sportininkai iš Lietuvos, Estijos, Latvijos ir Suomijos kovojo dėl geriausio žaidėjo vardo Baltijos šalių regione. Turnyre dalyvavo 73 vyrai ir 10 moterų. Daugiau nei 30 dalyvių atvyko iš kaimyninių valstybių. 

Skaityti daugiau

Tik dešimt dienų beliko iki pirmo Baltijo Pulo Lygos etapo pradžios. Kviečiame visus pulo žaidėjus registruotis į šias varžybos, kurios yra pirmos tokio lygio varžybos Lietuvos istorijoje.

Mūsų žiniomis į Kauną atvyksta 3 Suomijos sportininkai, beveik dvi dešimtys Estijos sportininkų ir 8 Latvijos sportinkai. Panašu kad nusimato didelės varžybos. Visi norintys dalyvauti privalo užsiregistruoti el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iki kovo 9 dienos.

Skaityti daugiau

Šį savaitgalį, vasario 26 – 27 dienomis, Kauno laisvalaikio centre „Undinė” įvyko pirmos kategorijos turnyras „Lietuvos pool-8 čempionatas 2011”, kurį organizavo Lietuvos pulo federacija (LPF) ir biliardo klubas „Club 9”. Čempionų vardus iškovojo kauniečiai Paulius Tamkevičius ir Alberta Šimkevičiūtė.

Skaityti daugiau

Estijos pulo federacija ir Lietuvos pulo federacija turi džiugią naujieną visiems amerikietiško biliardo (pulo) žaidėjams – pirmą kartą Baltijos šalių biliardo istorijoje įvyks sportinės varžybos „Olympic-Online Baltijos pulo lyga 2011“.

Abiejų šalių federacijų pastangomis buvo įkurta vieninga lyga, kuri leis šios sporto šakos atstovams kovoti dėl geriausio žaidėjo vardo Baltijos šalių regione.

Skaityti daugiau

Nuostabiai prasidėjusią savaitę apvainikuos dar nuostabesnis renginys - Lietuvos aštuoniukės čempionatas. Iki šiol tai būdavo pačios masiškiausios varžybos metuose. Labai tikimės kad jūs papildysite dalyvių gretas.

Skaityti daugiau