Šių metų vasario 12 diena, Vilniaus biliardo klube "ProClub" įvyko Lietuvos pool-8  jaunimo čempionatas. Varžybose dalyvavo 11 sportininkų iš Vilniaus, Kauno ir Šiaulių. Stipriausias tarp jaunųjų pulistų buvo Domas Mineikis (ProClub, Vilnius), kuris finale 6:4 įveikė saulės miesto atstovą Dovydą Armalį (Vijolė, Šiauliai).

Skaityti daugiau

Visus norinčius kviečiame registruotis į  Lietuvos pool-8 jaunimo čempionatą. Varžybos vyks vasario 12 dieną Vilniuje, biliardo klube ProClub, Lakūnų g. 24. Primename kad šiose varžybose galės dalyvauti nedaugiau 16 sportininkų, todėl skubėkite registruotis. jaunimo varžybose gali dalyvauti tik tie jaunuoliai ir merginos, kuriems varžybų dieną nėra sukakę 18 metų.

Šiuo metu užsiregistravę yra šie sportininkai:

Skaityti daugiau

Šių metų vasario 6 dieną Vilniuje vyks oficialus PAT Start testas.

Vieta: Biliardo klubas „Free Ball“, Vilnius, Konstitucijos pr.16

Laikas: 2011 metų vasario 6 d. (sekmadienis

10:30 val. atvykimas
10:45 val. bendros testo instrukcijos
11:00 val. testo pradžia
15:00 val. numatoma testo pabaiga

Testo eiga.

Skaityti daugiau

Šį savaitgalį, sausio 29-30d., Kauno biliardo klube “Entry” praūžė Lietuvos pool-14 čempionatas. Į varžybas susirinko 46 vyrai ir 8 moterys.  Tarp vyrų pajėgiausias buvo biliardo klubo „Pro club“ atstovas Tomas Steponkus, laimėjęs savo pirmąjį Lietuvos čempiono titulą. Moterų grupėje pirmos vietos nugalėtoja tapo BK „Entry“ narė Agnė Jarušauskaitė.

Skaityti daugiau

Nuo 2010 metų sausio 1 dienos įsigaliojus naujam sportinių varžybų reglamentui, visiems sportininkams, dalyvaujantiems LPF varžybose, buvo išduota virtuali sportininko licencija. Visus 2010 metus šios licencijos buvo nemokamos, tačiau nuo 2011 sausio 1 dienos sportininko licencija yra mokama.

Skaityti daugiau

Kažkada seniai seniai, kai filmai dar buvo juodai balti, o apie aštuonkiukę ar devyniukę niekas dar nebuvo girdėjęs, nes šie žaidimai dar nebuvo sugalvoti, geriausi biliardo meistrai žaisdavo pool-14. Kviečiame visus prisiminti šį nuostabų žaidimą ir sudalyvauti Lietuvos pool-14 čempionate, kuris įvyks šių metų sausio 29 dieną biliardo klube Entry. Varžybų reglamentus rasite prisegtuose dokumentuose.