Rugpjūčio 23–26 dienomis Olandijoje, Leende mieste, pirmą kartą vyko Europos jaunimo iki 23 metų (U23) pulo čempionatas, kuriame daugkartiniam Lietuvos čempionui Pijui Labučiui pavyko iškovoti sidabro medalį.

Skaityti daugiau

Savaitgalį, gegužės 27-28 dienomis, vykęs antrasis šių metų Baltijos pulo lygos etapas tapo rekordiniu įvykiu ne tik Lietuvos, bet ir visų Baltijos šalių pulo pasaulyje – jis tapo didžiausiu iki šiol šiose šalyse vykusiu pulo turnyru: į jį susirinko net 115 sportininkų iš dešimties skirtingų valstybių. Simboliška, jog šiemet tokį mastą pasiekusios varžybos vyksta tame pačiame Kauno Entry klube, kur ir prasidėjo prieš šešerius metus.

Skaityti daugiau

Prieš prasidedant vasaros ilgajai pertraukai, gegužės 20-ąją įvyko penktasis „Estrella Cup 2017“ etapas. Pulo varžybų į puikų orą neiškeitė tik patys ištikimiausieji. Kvalifikaciniuose etapuose šiek tiek netikėtai nei Evaldas Juknevičius, nei Vilius Varanka nesugebėjo prasibrauti ne tik kad iki prizinių vietų, tačiau net ir iki top-8.

Skaityti daugiau

Gegužės 13 d. "Neo Kaunas" pulo klube įvyko 2017 m. Lietuvos pulo dvejetų čempionatas. Varžybos vyko trejose grupėse – vyrų, moterų ir mišrių dvejetų. Vyrų grupės nugalėtojais tapo Justinas Bauža ir Marius Jofė finale kontrolinėje partijoje įveikę Darių Bačinską ir Gintarą Sulžicką (5-4). Skaityti daugiau

Balandžio 29-30 dienomis Suomijoje, Hiuvinkės mieste, pulo klube Musta Kasi, įvyko pirmasis 2017-ųjų metų sezono Baltijos pulo renginys. Iš penkių skirtingų šalių susirinkę sportininkai galų gale turėjo pripažinti suomio Jani Siekkinen ir latvės Anna Prisjažņukos pranašumą – abu nugalėtojai į finalą prasibrovė nesulaukę nei vieno pralaimėjimo.

Skaityti daugiau

Balandžio 26-ąją Kaune įvyko Lietuvos mokyklų pulo čempionatas 2017, kuriame susirinko 31 moksleivis. Į pulo klubą Entry jie atvyko iš visos Lietuvos – Šiaulių, Neringos, Panevėžio, o Kauno miesto garbę gynė vienintelė turnyro mergina E. Jurelevičiūtė. Dalyviai buvo išskirtyti į grupes pagal amžių – progimnazistus (5-8 klasės) ir gimnazistus (9-12 klasės), pirmiausia visiems teko sužaisti grupėse.

Skaityti daugiau