Balandžio 22-ąją įvyko ketvirtasis „Estrella Cup 2017“ etapas! Šią šeštadienio popietę "Neo Kaunas" pulo klube susirinko 28 sportininkai, tarp kurių  buvo 3 moterys bei 5 veteranai. Kvalifikaciniuose etapuose didesnių staigmenų nebuvo. Tiesa, šiek tiek savo gerbėjus nuvylė Nerijus Blaževičius susirinkdamas du minusus ir  galutinėje įskaitoje užimdamas vos 25-ąją vietą.

Skaityti daugiau

Balandžio 1-ąją dieną įvyko trečiasis „Estrella Cup 2017“ etapas! Šią šeštadienio popietę susirinko 33 sportininkai, tarp kurių  buvo 4 moterys bei 3 veteranai. Jau kvalifikaciniuose etapuose prasidėjo netikėtumai: vienu iš turnyro favoritų laikytas Mindaugas Gedvygas nusileido Remigijui Sviliui bei Viliui Varankai ir galutinėje įskaitoje liko 25-32 vietose. LPF reitingo lyderis Martynas Aleksonis neprilygo Justui Balčiūnui (2-5) ir turėjo brautis į antrąjį varžybų etapą per minusų pusę.

Skaityti daugiau

Ką tik įvyko trečiasis „Estrella Cup 2017“ etapas. Šią šeštadienio popietę susirinko 33 sportininkai, tarp kurių  buvo 4 moterys bei 3 veteranai. Jau kvalifikaciniuose etapuose prasidėjo netikėtumai: iškart į minusus iškeliavo Martynas Aleksonis, Mindaugas Gedvygas, Vilius Varanka, Justinas Bauža, Marius Jofė bei dar keli stiprūs žaidėjai.

Skaityti daugiau

Ką tik pasibaigė Portugalijoje, Albufeiroje vykęs 2017-ųjų metų Europos pulo suaugusiųjų čempionatas. Šiais metais Lietuvos rinktinę jame sudarė du geriausiai Lietuvos čempionate pasirodę sportininkai  – Pijus Labutis ir Tatjana Vaitkienė. Sportininkus lydėjo LPF prezidentas Tomas Brikmanis, kuris tuo pačiu metu vykusios generalinės asamblėjos metu buvo vienbalsiai išrinktas į Europos pulo federacijos (EPBF) tarybą ir ateinančius ketverius metus bus atsakingas už jaunimo vystymą Europoje (Youth Sports Director).

Skaityti daugiau

Trečioji Portugalijoje vykstančio Europos pulo čempionato diena Lietuvos sportininkams buvo gana sėkminga – ir Tatjana, ir Pijus tęs kovas rytoj, kovo 21 d., pool-10 disciplinoje. 

Tatjana, kontrolinėje partijoje nugalėjusi žaidėją Iš Italijos Sarą Lannini ir pralaimėjusi Nyderlandų atstovei Melissai Rademakers, rytoj 13:30 Lietuvos laiku kovos dėl patekimo tarp 16-os geriausių Europos žaidėjų. 

Skaityti daugiau

2017 metų vasario 23-26 dienomis, Italijoje, Trevizo mieste vyko pirmosios šių metų euroturo varžybos Dynamic Italian Open, kuriose dalyvavo keturi Lietuvos atstovai: Pijus Labutis, Marius Ganusauskas, Vladimiras Liaskovskis ir vienintelė moterų atstovė Simona Milišauskaitė.

Skaityti daugiau