Spalio 2-3 dienomis, Kauno biliardo klube „Entry“ (Kęstučio g. 71) įvyko „Bilijardai“ taurė 2010 pulo turnyras. 

Į turnyrą atvyko 62 žaidėjai iš visos Lietuvos. Žaidėjai buvo išskyrstyti į vyrų ir moterų grupes. Varžybos vyko dviem etapais: pirmas etapas - dviejų minusų sistema, buvo žaidžiamas iki 7 pergalių. Antras etapas vyko „olimpine“ sistema (iki pirmojo pralaimėjimo), buvo žaidžiama iki 9 pergalių.

 Vyrų grupėje iš visų dalyvių į ketvirtfinalį pateko net 5 biliardo klubo „Entry“ nariai: Leonas Mončiunskas, Nerijus Paškevičius, Jurgis Garmus, Mindaugas Gedvygas ir Marius Jofė. Taip pat į ketvirtfinalį pateko Marius Šiaudkulis, Domas Mineikis, Vilardas Zumoras. 

Į pusfinalį, po atkaklių kovų, pavyko prasibrauti Mariui Šiaudkuliui, Domui Mineikiui, Leonui Mončiunskui, bei Mariui Jofei.

Pusfinalyje Leonas Mončiunskas įrodė savo pranašumą prieš Mariu jofę, rezultatu 9:2, o Marius Šiaudkulis 9:4 įveikė jaunąjį Domą Mineikį.

Finale susitiko du seni priešininkai. Kova vyko iki paskutinės sekundės, tačiau minimaliu pranašumu 9:8 šį kartą triumfavo šiaulietis, reitingo lyderis - Marius Šiaudkulis.

Moterų pusfinalyje kovojo Alberta Šimkevičiūtė, Eglė Daunoraitė, Lina Prielaidaitė ir Gintarė Aleknaitė.

Į finalą prasibrovė Gintarė Aleknaitė rezultatu 7:4 nugalėjusi Lina Prielaidaitę, o Eglė Daunoraitė po atkaklios kovos 7:6 įveikė Albertą Šimkevičiūtę.

Kaip ir vyrų grupėje, taip ir moterų, minimaliu rezultatu 7:6 savo pranašumą įrodė šiaulietė Eglė Daunoraitė įveikusi Gintarę Aleknaitę.

Varžybų nugalėtoja Eglė Daunoraitė Lietuvos reitinge pakilo į trečią vietą, pirmoje vietoje išlaikė pozicijas Simona Milišauskaitė, antroje Alberta Šimkevičiūtė. Turnyro nugalėtojas Marius Šiaudkulis užtikrintai pirmauja Lietuvos vyrų reitinge.